Liveaboards med Bering Travel

Liveaboards med Bering Travel

Intensiv dykking på de beste dive-spots.

Liveaboard er betegnelsen for en dykkeferie, der man bor på båten hele turen. Turene er generelt laget for dykkere som ønsker en ferie der du dykker så mye som mulig, slapper av og møter andre dykkere

Drar du på liveaboard er det som regel 3-4 dykk om dagen og det er mulig å prøve mer teknisk dykking. Det er f.eks. liveaboards i Egypt der man dykker på steder som Brothers, Elphinstone og Thistlegorm-vraket. Det er store dykkeopplevelser i vente.

Når vi arrangerer liveaboards gjør vi det oftest med en dansk reiseleder/divemaster. Det er derfor alltid lokale dykkerguides med på reisene fordi deres kunnskap til områdene er så stor og en viktig ressurs.

For å delta i en liveaboard bør man som minimum ha Open Water Diver kurs og være klar til å ta Advanced Open Water-kurs på turen. Om du ikke har dette vil det være dykk på turen du ikke kan delta i på grunn av det er for dypt eller det krever tekniske ferdigheter som du enda ikke har.

Når man er på liveaboard har du mye tid til å slappe av og lade opp mellom dykkene og det er derfor en god ide å ta med et par bøker og/eller spill. Du kan forberede deg på å komme helt ned i gir på en liveaboard som er en del av sjarmen. Du trenger ikke gjøre noe annet enn la oss seile deg fra den ene fantastiske dykkerplassen til den neste og nyte de spennende dykk. Det kan nesten ikke være enklere..

Du er hjertelig velkommen til å kontakte Bering Travel hvis du vil vite mer om Liveaboard.

Reiser

Liveaboard i Egypt - Nordgående rute

Denne liveaboard starter i Hurghada og går derfra nordpå. På turen oplever vi bl.a. Thistlegorm og Ras Mohammed

Per person
8 dager / 7 netter
fra 8.148,-
Nov
Des
Jan
Feb
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nyhetsbrev

VINN REiSE - VERDI 15.000kr

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og vinn 2 opphold på vår Surf, SUP & Yoga Retreat i Algarve sommeren 2019.