Før reisen

Under reisen

Annet

Surf & Yoga med Bering Travel

Surf & Yoga med Bering Travel

Opplev både surfing og yoga på din ferie.

På vår Surf & Yoga reiser kombinerer vi to fantastiske element som passer veldig godt sammen. Surfing involverer konsentrasjon og fleksibilitet og det er nettopp dette yogaen hjelper oss med.

Denne listen tar kun utgangspunkt i at Surf & Yoga inngår i reisen din, under kan du finne både surf camps, luksus yoga og surf, SUP surf & Yoga retreats.

Den overordnende aktiviteten på surf & yoga reisene er surfing og utover det blir det blir det yoga i større eller mindre grad. Det er derfor viktig å du leser reisebeskrivelsene nøye for å se hvor mye yoga er inkludert.

Surf & Yoga reisene foregår overalt i hele verden og noen av reisene er gruppereiser som foregår i spesifikke uker, andre reiser er reiser på egen hånd og noen reiser er til steder der du kommer til å møte deltagere fra hele verden. Det er mange muligheter når det gjelder surf og yoga reiser.

Vi opplever at de som reiser på surf & yoga ferier er både de som reiser alene, par, vennepar og mor og datter. Det er en super reise for de som ønsker å sosialisere seg og møte nye mennesker. Vi synes alltid at reisen blir bedre når du får møte nye hyggelige mennesker og du kan dele de fantastiske opplevelsene.

Surfingen og yogaen på reisene er for alle så det betyr ikke noe om du er helt nybegynner eller viderekommende innenfor surfing og yoga. Det eneste du trenger å ta med deg hjemmefra er motivasjon til å surfe og praktisere yoga.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte Bering Travel hvis du vil vite hvilken surf og yoga reise som er den riktige for deg den helt rigtige for dig.

surf og yoga ferier

Reiser

Surfing, yoga og Lissabon

En deilig surfeferie i Portugal, hvor du bare skal surfe og kose deg hele dagen.

Per person
8 dager / 7 netter
fra 5.698,-
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des
Jan
Feb

Yoga og surfing i Marokko, 1 uke

Praktiser yoga morgen og kveld i vakre omgivelser nær den avslappede byen Taghazout. Hver dag har du også muligheten til å dra ut og surfe. Turen passer for alle.

Per person
8 dager / 7 netter
fra 5.748,-
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des
Jan
Feb

Bering Travel Surf, SUP & Yoga Retreat 2020

En fantastisk tur til skjønne Algarve, en uke med Surf, Stand Up Paddle og Yoga. Turen er for alle uansett erfaring. Vi bor på et lekkert 4-stjerners hotell i sentrum av Lagos.

Per person
8 dager / 7 netter
fra 11.598,-
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des
Jan
Feb
Nyhetsbrev

VINN REISEGAVEKORT PÅ 3.000,-

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og vinn et reisegavekort på 3.000kr.