Surfing

Surfing

Det er fantastisk å surfe og på våre surfereiser sørger vi for at du får det meste ut av ferien.

Bølger, sol og stoke. Prøv en av våre surfeferier som byr på opplevelser i verdensklasse. Hår du lyst å ligge på en strand nyte solen og surfe noen av de beste bølgene i verden er våre surfereiser noe for deg. Bering Travel tilbyr pakkereiser til noen av de beste surfe-destanisjonene i verden.

Alle våre surfereiser inkluderer alt det nødvendige utstyret og alle reisene tilbyr surfing for både nybegynnere og viderekommende surfere. Vi tilføyer hele tiden nye destinasjoner og selv om du ikke finner det du leter etter akkurat nå så kan du komme tilbake å se litt senere.

Surfing med instruksjon
Her handler det enten om å lære alt fra begynnelsen eller om å bli enda bedre til å surfe. Alle destinasjonene byr på undervisning for nybegynnere og for viderekommende. Bering Travel hjelper deg til å ta surfingen din til neste nivå.

Surf-selv
På denne type reise er instruksjon ikke inkludert i prisen. Til gjengjeld er der utsyr slik du ikke trenger å drage med dette hjemmefra. Hotellet vi bruker er for det meste surfeorienterte hotell slik det er stor mulighet for å møte andre som deler din interesse for surfing.

Grupper
Alle våre reiser kan kjøpes av enkeltpersoner, men har du mest lyst å reise med en gruppe så kan du alltid se under våre Åpne Grupper og raskt sjekke om det er en surfecamp du kan delta i. Vi arrangerer naturligvis også reiser for private grupper – det er bare å skrive til oss om hvor dere ønsker å dra og hvor mange dere, så kommer raskt tilbake med en pris.

Har du lyst å surfe på dine reiser, så er Bering Travel reisebyrået for deg.

Bering Travel står alltid til rådighet, hvis du vil vite mer om surfing.
surfing ferie

Reiser

Surfing i Algarve

Denne tur fokuserer på surfing. Du bor i Surf House sammen med en masse andre surfere og hver eneste dag kører I ud til dagens bedste bølger. Rejsen er for surfere på alle niveauer fra begyndere til garvede. Den vigtigste forudsætning for denne tur…

Per person
8 dager / 7 netter
fra 4.598,-
Jan
Feb
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des

Surfing i Marokko, 1 uke

Denne tur går til området omkring den afslappede surferby Taghazout, hvor den står på sol, bølger og mødet med en masse dejlige mennesker.

Per person
8 dager / 7 netter
fra 4.398,-
Jan
Feb
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des

Yoga og surfing i Marokko, 1 uke

Dyrk yoga morgen og aften i skønne omgivelser nær den afslappede by Taghazout. Alle dage har du desuden mulighed for at tage med ud og surfe. Turen er egnet til alle niveauer.

Per person
8 dager / 7 netter
fra 5.748,-
Jan
Feb
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des

Surf Camp Sri Lanka, 1 uke

Drømmer du om at fange en varm bølge og ride den hele vejen til en solrig hvid sandstrand, så skal du herhen! Denne tur byder på en uges ophold på Surf Campen, hvor den hver dag står på surfing og hygge.

Per person
8 dager / 7 netter
fra 4.398,-
Jan
Feb
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des

Surf Camp Sri Lanka, 2 uker

Drømmer du om at fange en varm bølge og ride den hele vejen til en solrig hvid sandstrand, så skal du herhen! Denne tur byder på to ugers ophold på Surf Campen, hvor den hver dag står på surfing og hygge.

Per person
15 dager / 14 netter
fra 8.748,-
Jan
Feb
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des

Surfing på Fuerteventura, 1 uke

På denne tur bruger du en uge på Fuerteventura, hvor du lærer eller bliver bedre til at surfe. Hver dag køres I ud til dagens bedste surf spot og surfer hele dagen. Du bor på Surf-Hostel sammen med andre surfere fra hele verden.

Per person
8 dager / 7 netter
fra 3.148,-
Jan
Feb
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des

Bering Travel Surf, SUP & Yoga Retreat i Marokko

En utrulig deilig tur til Marokko med perfekte bølger, Stand Up Paddle, Yoga, magiske solnedganger og nydelige lange strender. Turen er for alle uansett erfaring.

Per person
8 dager / 7 netter
fra 7.598,-
Jan
Feb
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des
Nyhetsbrev

VINN REISEGAVEKORT PÅ 2000,-

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og vinn et reisegavekort på 2000kr.