Surf & Yoga med Bering Travel

Surf & Yoga med Bering Travel

Opplev både surfing og yoga på din ferie.

På vår Surf & Yoga reiser kombinerer vi to fantastiske element som passer veldig godt sammen. Surfing involverer konsentrasjon og fleksibilitet og det er nettopp dette yogaen hjelper oss med.

Denne listen tar kun utgangspunkt i at Surf & Yoga inngår i reisen din, under kan du finne både surf camps, luksus yoga og surf, SUP surf & Yoga retreats.

Den overordnende aktiviteten på surf & yoga reisene er surfing og utover det blir det blir det yoga i større eller mindre grad. Det er derfor viktig å du leser reisebeskrivelsene nøye for å se hvor mye yoga er inkludert.

Surf & Yoga reisene foregår overalt i hele verden og noen av reisene er gruppereiser som foregår i spesifikke uker, andre reiser er reiser på egen hånd og noen reiser er til steder der du kommer til å møte deltagere fra hele verden. Det er mange muligheter når det gjelder surf og yoga reiser.

Vi opplever at de som reiser på surf & yoga ferier er både de som reiser alene, par, vennepar og mor og datter. Det er en super reise for de som ønsker å sosialisere seg og møte nye mennesker. Vi synes alltid at reisen blir bedre når du får møte nye hyggelige mennesker og du kan dele de fantastiske opplevelsene.

Surfingen og yogaen på reisene er for alle så det betyr ikke noe om du er helt nybegynner eller viderekommende innenfor surfing og yoga. Det eneste du trenger å ta med deg hjemmefra er motivasjon til å surfe og praktisere yoga.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte Bering Travel hvis du vil vite hvilken surf og yoga reise som er den riktige for deg den helt rigtige for dig.
surf og yoga ferier

Reiser

Yoga og surfing i Marokko, 1 uke

Dyrk yoga morgen og aften i skønne omgivelser nær den afslappede by Taghazout. Alle dage har du desuden mulighed for at tage med ud og surfe. Turen er egnet til alle niveauer.

Per person
8 dager / 7 netter
fra 5.748,-
Jan
Feb
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des

Bering Travel Surf, SUP & Yoga Retreat i Marokko

En utrulig deilig tur til Marokko med perfekte bølger, Stand Up Paddle, Yoga, magiske solnedganger og nydelige lange strender. Turen er for alle uansett erfaring.

Per person
8 dager / 7 netter
fra 7.598,-
Jan
Feb
Mar
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Des
Nyhetsbrev

VINN REISEGAVEKORT PÅ 2000,-

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og vinn et reisegavekort på 2000kr.