Før reisen

Under reisen

Annet

Privatlivspolitik

Oversikt:

1. Eierinformasjon
2. Hva er Cookies?
3. Slik sletter eller blokkerer du for cookies
4. Formål med cookies på vår nettside
5. Google Analytics
6. Bruk av personoplysninger

1. Eierinformasjon

Bering Rejser
Voldtoftevej 18
5620 Glamsbjerg
Telefon: 36946566
Email: mail@beringtravel.no

2. Hva er cookies?
En cookie er en liten tekstfil som er lagret på datamaskinen din eller. på samme måte for å gjenkjenne det. Det er ingen personlig informasjon lagret i våre informasjonskapsler og de kan ikke inneholde virus.

3. Slik sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vår nettside:

  • Teknisk funksjonalitet slik at vi kan huske innstillingene dine.
  • Trafikkmåling slik at vi vet hvor mange som besøker nettstedet vårt og kan dokumentere dette til annonsører.
  • Målrettet annonsering slik at vi kan vise deg annonsene vi synes er mest relevante og hvor ofte den samme annonsen vises.

Nettstedet bruker informasjonskapsler fra en tredjepart som har tilgang til de aktuelle cookies:

5. Google Analytics
Nettstedet bruker cookies fra Google Analytics for å måle nettstedstrafikk.

Du kan velge bort cookies fra Googles Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6.Bruk av personopplysninger
Personopplysninger blir aldri utlevert til tredjepart, med mindre du uttrykkelig samtykker til det selv, og vi samler aldri inn personopplysninger uten at du selv har gitt denne informasjonen gjennom registrering, kjøp eller deltakelse i en undersøkelse osv. Her samles informasjon om navn, adresse, postnummer, e-post, kjønn, alder, interesser, holdninger og kunnskap om ulike emner.

Personlig informasjon brukes til å fullføre kjøpet eller tjenesten informasjonen samles inn med. Informasjonen brukes også for å få større kunnskap om deg og andre brukere av nettstedet. Denne bruken kan omfatte og inkludere forskning og analyse som tar sikte på å forbedre våre produkter, tjenester og teknologier, samt vise innhold og reklame skreddersydd til dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bering Rejser, skal du rette henvendelse på mail@beringtravel.no eller telefon 36946566. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse av personopplysninger
I henhold til personopplysningsloven må dine personopplysninger holdes sikre og fortrolige. Vi lagrer din personlige informasjon på datamaskiner med begrenset tilgang lokalisert i kontrollerte fasiliteter, og våre sikkerhetstiltak overvåkes regelmessig for å avgjøre om brukerinformasjonen vår blir håndtert på riktig måte og fortsatt tar hensyn til dine rettigheter som bruker. Vi kan imidlertid ikke garantere 100 prosent sikkerhet for dataoverføring via Internett. Dette betyr at det kan være fare for uautorisert tilgang til informasjon fra andre når data sendes og lagres elektronisk. Du sender inn din personlige informasjon på egen risiko.

Personlig informasjon blir slettet eller anonymisert løpende ettersom formålet som den ble samlet inn for. Personopplysninger lagres i maksimalt 12 måneder etter bruk.

Den raske utviklingen av Internett gjør at endringer i vår behandling av personopplysninger kan være nødvendig. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre disse retningslinjene for personvern. Hvis vi gjør det, vil vi selvfølgelig korrigere datoen for "sist oppdatert" nederst på siden. I tilfelle vesentlige endringer, vil vi varsle deg i form av et synlig varsel på våre nettsteder.

 
I den grad personopplysninger blir behandlet om deg, har du i henhold til personopplysningsloven rett til å bli informert om hvilke personopplysninger som kan tilskrives deg. Hvis informasjonen eller dataene behandlet om deg viser seg å være unøyaktige eller misvisende, har du rett til å kreve at den blir korrigert, slettet eller blokkert. Du kan når som helst innvende mot at informasjon om deg blir behandlet. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke når som helst. Du har muligheten til å klage på behandlingen av informasjon og data angående deg. Klager inngis til Datatilsynet, jf. Personopplysningsloven § 58 (2). 1

Sist opdateret 28-03-2018

Nyhetsbrev

VINN REISEGAVEKORT PÅ 3.000,-

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og vinn et reisegavekort på 3.000kr.