Thailand

Thailand

Reiser til Thailand – Opplev fantastiske dykkereiser til Thailand

Opplev å dykke i nydelige Thailand, dette er for alle. Thailand er en av verdens mest populære dykkesteder. Om du ikke har dykkersertifikat er det mulig å ta dette på ferien din. Det er også mulig å ta Advanced Open Water kurs på reisene våre.
Bo på et deilig resort, de fleste er nært stranden med restaurant, spa og gratis lån av sykler.

Bli med på Bering Travels dykkereise til et av verdens dykkeparadis
Uansett hvilken reise du velger kan du regne med yrende liv under havoverflaten.
Dykking i Thailand byr på opplevelser for enhver smak uansett om du foretrekker stille kvelder eller om du vil party party. Den Thailandske gjestfriheten er legendarisk, og dette vil du oppleve med det samme du går av flyet og blir møtt av vår lokale representant som kjører dere til resortet.

Bering Travel har organisert dykkereiser til Thailand i mange år og vi har også en «Bering Dykning»-gruppe på Facebook. Her får du beskjed om nye reiser, spesielle tilbud og mye annet.

Det er mulig å dra til Thailand selv om du ikke ønsker å dykke, i så fall kan dette velges på bestillings-blanketten.

Du kan ta med barn på våre dykkereiser til Thailand, men du må være oppmerksom på at barn må være minst 10år for å dykke.

Om du trenger hjelp til å finne din dykkereise til Thailand er det bare å ta kontakt.

Reiser til Thailand – Opplev fantastiske dykkereiser til Thailand Opplev å dykke i nydelige Thailand, dette er for alle. Thailand er en av verdens mest populære dykkesteder. Om du ikke har dykkersertifikat er det mulig å ta dette på ferien din. Det er også mulig å ta Advanced Open Water kurs på reisene våre.  Bo på et deilig resort, de fleste er nært stranden med restaurant, spa og gratis lån av sykler. Bli med på Bering Travels dykkereise til et av verdens dykkeparadis Uansett hvilken reise du velger kan du regne med yrende liv under havoverflaten. Dykking i Thailand byr på opplevelser for enhver smak uansett om du foretrekker stille kvelder eller om du vil party party. Den Thailandske gjestfriheten er legendarisk, og dette vil du oppleve med det samme du går av flyet og blir møtt av vår lokale representant som kjører dere til resortet. Bering Travel har organisert dykkereiser til Thailand i mange år og vi har også en «Bering Dykning»-gruppe på Facebook. Her får du beskjed om nye reiser, spesielle tilbud og mye annet. Det er mulig å dra til Thailand selv om du ikke ønsker å dykke, i så fall kan dette velges på bestillings-blanketten. Du kan ta med barn på våre dykkereiser til Thailand, men du må være oppmerksom på at barn må være minst 10år for å dykke. Thailand er visumfri i 30 dager. Ved innreise får du et stempel med rett til 30 dagers opphold.

Reiser
Nyhetsbrev

VINN REISEGAVEKORT PÅ 2000,-

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og vinn et reisegavekort på 2000kr.