Før reisen

Under reisen

Annet

Sør-Afrika

Sør-Afrika

Surfeferie i Sør-Afrika

Bli med på en unik surfeferie med Bering Travel til Sør-Afrika.

Jeffreys Bay er verdenskjent for surfere, en kyst på 5 km med perfekte bølger i det indiske hav! Det er ikke kun for de beste surferne i verden, det er også helt perfekte forhold for ferske surfere og de som vil lære seg å ta grønne bølger på egen hånd.

Vi synes du fortjener høy kvalitet både på land og i vannet. Sør-Afrika er full av kultur og har et rikt dyreliv, du kommer til å oppleve hjerte av surfekulturen og den beste right hand point break i verden i tillegg til å oppleve en natur slik vi har lest om i eventyrbøkene og sett på fargerike filmer. I mange av Sør-Afrikas nasjonalparker går livet tilnærmet slik det var en gang i Afrikas mangfoldige, ville og fargerike natur.

På denne surfeferien til Sør-Afrika bor du på en vakker villa kun 50 meter fra stranden og 200 meter fra det nærmeste supermarkedet og den beste restauranten i hele J-Bay. Det er trygt i dette området og lett å finne frem.

Denne surfeferien til Sør-Afrika passer veldig godt til både de som ønsker å reise med en venn eller partner også for de som ønsker å reise på egen hånd for å møte andre mennesker. På denne surfeferien får du video coaching og det er mulig å dra på safari i løpet av uken.

Den sør-afrikanske maten er som oftest både rimelig og vellaget med lokale råvarer som grønnsaker, frukt og kjøtt. Det finnes restauranter med europeiske retter, men vil du utforske det sør-afrikanske kjøkkenet så bestiller du struts, impala eller krokodillestek. Barbecue, eller Braai som de sier i Sør-Afrika, er veldig populært og vanlig. Tilgangen til havet byr på fersk fisk og skalldyr. Landet produserer mye vin og kan måle seg med de gode franske vinene. Pass derfor på å bestille lokale viner når du er på restaurant

Reiser Sør-Afrika

Reiser
Nyhetsbrev

VINN REISEGAVEKORT PÅ 3.000,-

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og vinn et reisegavekort på 3.000kr.