NOK 7.590,00

Portugal - Bering Travel Surf, SUP & Yoga Retreat 2019

På denne turen er det fokus på surfing, stand up paddle, yoga, god mat og sosialt samvær.

Vi holder denne campen i løpet av juli og august og du bestemmer selv om du vil være der i en eller to uker. Hver uke er det tre dager med surfing, to dager med SUP og yoga fire morgener inden surfing/SUP. Du deltar så mye som du ønsker.

Frokost er inkludert alle dager, lunsj serveres på stranden i forbindelse med surfing (ikke SUP) og to kvelder i uken kommer Rachel og lager super god og sunn mat til en fellesmiddag. De andre kveldene går vi ut og spiser sammen på diverse restauranter (der er og veldige gode restauranter, hvis f.eks. du er vegetarianer eller veganer).

Lagos i Algarve, Portugal er en fantastisk liten by. Her har man alt hva man kan drømme om på en aktiv ferie. Som fantastiske surfspots, vakre strender, lekkert yogalokale, utrulig gode restauranter, en vakker plass å bo, og med 300 soldager i året er det ikke rart at alle er så glad. Byen har virkelig alt, både til de som vil slappe av og de som vil ut på kvelden.
Reiseleder / Instruktør

Christina Dimmestøl Oksnes

Reisekonsulent

Læs mere »

Overblikk
Avreise i måned:
mars
april
mai
juni
juli
aug.
sep.
okt.
nov.
des.
jan.
feb.
Vær med på facebook

Vi har også lavet en facebookgruppe specifikt for de, som er interesseret i denne tur.

Link til gruppen

Bemærk: du skal anmode om medlemskab, men alle bliver godkendt.

Overnatting

The Mansions

En kan faktisk ikke bo bedre i Lagos enn her. The Mansions ligger i en av de små, smale gatene i gamle byen i Lagos. Du har alt rett utenfor døren din. Eiendommen består av to leiligheter, som begge har to soverom og i tilegg er der to separte somerom (12 senger til sammen). Dette er bundet sammen av en liten gårdsplass, der en kan sitte og slappe av. Alle soverom er dobbeltrom, der tre har to enkeltsenger, og tre har dobbeltsenger. Fire av de seks soverommene har eget bad/toalett og de to siste soverommene deler bad/toalett. Der er også to kjøkken, der en kan lage sin egen mat om en føler for det.  

 
 
 
 
Se flere bilder »

Kundene sier

Reiseplan Se alle dagerLukk alle dager

Dag 1 Ankomst

Du ankommer Lagos og bli vist til rommet ditt.
Etter du har sjekket inn er det en valgfri velkomstmiddag på Casa Mae 3-retters meny. Dette må bestilles på forhånd (mer informasjon får dere når dere bestiller reisen).

Vi har inkludert gratis transport fra flyplassen hver på to faste tidspunkt.
Mer informasjon om dette kan du lese under praktisk informasjon lengre nede på siden.

 

 
 
Dag 2 Yoga & Surf

Dagen starter still og rolig med yoga kl. 07:30, frokost kl. 08:45. Klokken 09:30 går vi til Surf-Huset som er ca. 250m fra The Mansions, der får vi våtdrakter og surfebrett før vi kjører dit de beste bølgene er. Vi kjører som regel til vestkysten om sommeren, dette er fordi bølgene er ikke store nok til å surfe rundt Lagos (sørkysten). Det er ca. 30.min å kjøre til den vakre vestkysten med lange nydelige strender.
Det er totalt 3t med surfing. Vi spiser lunsj på stranden mellom surfingen. Dette er inkludert.

Vi er tilbake i Lagos (The Mansions) ca 17-17.30 og vi har tid til å slappe av og ta en dusj før middag.

 
Dag 3 Yoga & Surf

Dagen starter still og rolig med yoga kl. 07:30, frokost kl. 08:45. Klokken 09:30 går vi til Surf-Huset som er ca. 250m fra The Mansions, der får vi våtdrakter og surfebrett før vi kjører dit de beste bølgene er. Vi kjører som regel til vestkysten om sommeren, dette er fordi bølgene er ikke store nok til å surfe rundt Lagos (sørkysten). Det er ca. 30.min å kjøre til den vakre vestkysten med lange nydelige strender.
Det er totalt 3t med surfing. Vi spiser lunsj på stranden mellom surfingen. Dette er inkludert.

Vi er tilbake i Lagos (The Mansions) ca 17-17.30 og vi har tid til å slappe av og ta en dusj før middag.
I dag er det fellesmiddag på The Surf House. Rachel lager Paella kl.19.30 (dette er inkludert)

 
 
Dag 4 Surf

Dagen starter stille og rolig med frokost kl. 08:45. Klokken 09:30 går vi til Surf-Huset som er ca. 250m fra The Mansions, der får vi våtdrakter og surfebrett før vi kjører dit de beste bølgene er. Vi kjører som regel til vestkysten om sommeren, dette er fordi bølgene er ikke store nok til å surfe rundt Lagos (sørkysten). Det er ca. 30.min å kjøre til den vakre vestkysten med lange nydelige strender.
Det er totalt 3t med surfing. Vi spiser lunsj på stranden mellom surfingen. Dette er inkludertVi er tilbake i Lagos (The Mansions) ca 17-17.30 og vi har tid til å slappe av og ta en dusj før middag.

 
 
Dag 5 Avslapping/Yoga

I dag har dere fri på morgenen, Yoga kl.16.30.
Om du vil at vi skal foreslå noe du kan gjør er det bare å si ifra. Vi kan arrangere det. Det er mange ulike aktiviteter rundt Lagos. Fisketur med en lokal fisker, dolphin watching, fottur, wakeboarding, dra til Sagres (end of the world). Vi er her for å hjelpe deg.

 

 
 
Dag 6 SUP

I dag er det den første SUP-turen, dette er en sunrise tour gjennom grottene i Lagos. Det blir en tidlig start, vi blir hentet rundt 06.40. Det er verdt det, det er helt nydelig å dra så tidlig, på sommeren er det som regel vindstille, det er heller ingen båter eller mennesker så tidlig, så dere får en helt unik opplevelse. Det er lurt å spise litt frukt og eller nøtter før du drar av sted og ta med en vannflaske. Turen er ferdig rundt 09-10-tiden. Da blir vi kjørt tilbake til The Mansion hvor frokosten venter.

BBQ på The Surf House kl.19.30

NB! Denne turen er avhengig av vind og bølger, derfor kan det bli forandringer.

 

 
 
Dag 7 Yoga & SUP

I dag starter vi med yoga kl. 07:30 etterfulgt av frokost kl. 08:30. Dagens SUP- er langs en elv og vi blir hentet etter 10 (spørs på tidevannet). Turen varer ca. 3 timer, det er ikke lunsj eller vann inkludert i denne turen.

På kvelden er det avskjedsmiddag.

 
 
Dag 8 Hjemreise eller 1 uke til

Uken er dessverre slutt.

 
 

Prisen inkluderer

Ikke inkludert
 • Flyreise fra Norge til Faro
 • Avbestillingsforsikring og reiseforsikring
 • Administrasjonsgebyr kr. 190,-
Avreise
Hjemkomst
29. juni 2019
06. juli 2019
NOK 7.590,00
06. juli 2019
13. juli 2019
NOK 7.590,00
13. juli 2019
20. juli 2019
NOK 7.590,00
20. juli 2019
27. juli 2019
NOK 7.590,00
27. juli 2019
03. august 2019
NOK 7.590,00
03. august 2019
10. august 2019
NOK 7.590,00
10. august 2019
17. august 2019
NOK 7.590,00
17. august 2019
24. august 2019
NOK 7.590,00
24. august 2019
31. august 2019
NOK 7.590,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er basert på at man reiser minimum to deltagere sammen og overnatter i et delt dobbeltrom. Det er også mulig å reise alene, hvis du vil se hva det koster for enkeltperson, går du inn på bestillings-blanketten og velger "1 voksen"

En eller to uker
Inde på bestillings-blanketten, kan I velge, om I vil vare af sted i een eller to uker. Det er også muligt at bli med længere, men så bør I kontakte os.

OBS: Hvis du går inn på bestillings-blanketten, fyller ut skjemaet går videre til side 2, kan du lagre tilbudet ditt, det blir da sendt til deg som PDF. På den måten kan du vide

Flyrejse / Transport

Flyreisen fra Norge til Faro er ikke inkludert i reisens pris. Du kan finne flybillettene i en flybilletsøkemaskin som momondo.no eller hos Norwegian, som har direkte fly fra Norge til Faro. Du er velkommen til å kontakte oss, hvis du vil ha hjelp til å finne den rette flyreisen.

Transport til/fra lufthavnen i Faro

Hver lørdag har vi satt opp gratis transport til/fra Faro Lufthavn. Men kun to tidspunkt, om dere behøver transport utenom disse tidspunktene koster dette 780kr. pr. bil pr. vei.

Fra Faro til Lagos

Avgang: 11:00
Avgang: 19:15

Bemerk, at tidspunktene kan variere fra gang til gang avhengig av når gjestene kommer

Fra Lagos til Faro

Avgang: 06:30
Avgang: 16:00

Bemerk, at tidspunktene kan variere fra gang til gang avhengig av tidspunktet til hjemreisen.

Fly til Sevilla
Det er mulig å fly til Seville. Det er ca 4 timer med buss til Lagos.

Få overblikk over turen fra Sevilla til Lagos her: Rome2Rio

Fly til Lisboa

Norwegian har direkte fly fra Oslo til Lisboa. Det er enklest å ta bussen som går direkte til Lagos, det tar 3t 45min. Vi kan også organisere en transfer.

Links
Momondo
SAS
Norwegian
Primera Air
Ryanair

Bemerk: Vi anbefaler, at du venter med å kjøpe flyreisen, til vi har bekreftet turen.

Mat og drikke

Frokost er inkludert alle dagene. Lunsj er inkludert i forbindelse med surfing (ikke SUP). Det betyr, at lunsj er inkludert søndager, mandager og tirsdager. Det er to kvelder, der vi drar til surf-huset for fellesmiddag og resten av kveldene spiser vi ute (de som har lyst). Du kan regne med at et måltid inkl. drikkevarer koster cirka 20-25 euro. Vennligst si ifra om du er vegetarianer eller veganer, da skal vi sørge for å akkomodere til det.

Overnatting

The Mansions ligger midt i Lagos gamle bydel. Fire av de seks rommene har eget bad/toalett og de siste to romma er delt bad/toalett. Hvis det er viktig for deg å ha eget bad/toalett, vennligst velg dette på bestillings-blanketten. Hvis ikke det er ledige rom med eget bad/toalett, kontakter vi deg.

Tre av rommene har to enkeltsenger og tre har dobbeltsenger. På bestillings-blanketten kan du velge hva du foretrekker. Hvis du har et ønske som ikke er mulig, kontakter vi deg. Vi må nevne at dobbeltsengene er store, så vi vurderer at et vennepar fint kan dele en dobbeltseng.
.

Yoga

Det er Maria som står for yogaen på turen. Hun underviser mange ulike typer yoga og har mange års erfaring med retreats og yoga & surf. Hun er veldig flink til å lese på gruppen hvilken type yoga som passer akkurat dere.

Stand Up Paddle

Det vil være 2 dager med Stand Up Paddle-turer. Den første turen starter rundt kl. 06.40 på morgenen og går til grottene omkring Lagos. Den andre er en dagstur og foregår langs kanaler og elver i Algarve. Det er virkelig noe å glede seg til.

Surfing

Det er tre dagers surfing hver uke. Turene starter kl. 9:45 om morgenen og vi er tilbake igjen kl. ca. 17. Dagene starter med en kjøretur til vestkysten (sannsynligvis), oppvarmning 2* 1,5 time med undervisning, med en lunsjpause mellom undervisningen og litt tid til å sole seg og slappe av på stranden (det kan forandre seg om det er stor forskjell på flo og fjøre).

Reiseforsikring

Det anbefales å tegne en reiseforsikring, som minimum dekker sykdom, ulykke, hjemtransport, tapt ferie, bagasje og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for å tegne nødvendige reiseforsikringer som dekker disse kostnader. Vi anbefaler Gouda Reiseforsikring.  Bestill her.
.

Klima

Det kan være vanskelig å planlegge reisen sin etter været, men for å hjelpe deg få et gjennomsnittlig bilde av klimaet i området har vi en oversikt under. Data er fra yr.no.

Pakkeliste

Pakkeliste til Bering Surf SUP Yoga

 • Hatt
 • Solbrille
 • Solkrem (om dere vil kan vi kjøpe inn en spesiell solkrem for surfere, dette koster mellom 14-20 euro)
 • Sandaler
 • Joggesko (om dere vil gå tur)
 • Bikini, shorts (til SUP og på de dagene vi surfer)
 • Klær til yoga
 • Vannflaske
 • Jakke eller genser (kan bli kaldt på kveldene og av og til på stranden)
Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørsmål?

Ring til våre eksperter fra kl. 10-16.

Tlf. 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

mail@beringtravel.no

Variasjoner av denne reisen

Video

Her er en lille video af, hvad du kan forvente på denne tur. Videoen er optaget af Jimmi Hjort Jensen, da vi sendte ham til Lagos i september 2017. Bemærk, at selvom yogaen i denne video foregår udendørs, så vil den primært foregå inden døre.

Send forespørsel

Fant du ikke hva du søkte på? Vi gir gjerne et uforpliktet tilbud på din neste aktive reise.
Fyll ut avreise og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi deg et uforpliktet tilbud på din reise.

Se også disse reiser

Denne tur fokuserer på surfing. Du bor i Surf House sammen med en masse andre surfere og hver ...
Vansklighetsgrad:
Surfing i PortugalVelegnet til solorejse
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Vi står til rådighet alle hverdager fra kl. 09 - 15

Tlf. 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

mail@beringtravel.no

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: mail@beringtravel.no

Se åbningtider